Udtalelser

topimageanmelde

Ajaroses healinger er kraftfulde men også så blide, at man tør begynde at slippe det svære, man ikke længere skal bære rundt på.

Hendes viden om den fysiske krop kombineret med hendes evne til at kanalisere budskaber gør hende helt unik som behandler.

- Kristine Camille Sommer
<cite> - Kristine Camille Sommer </cite>

Kære Eja, tak for de gange du har hjulpet mig. Uanset om det var tinnitus, albuesmerter eller ondt i nakken så har du været klar med en behagelig og effektiv behandling. Det er helt sikkert en af dine kvaliteter at du forholder dig holistisk til en som menneske, at du tillader dig at stille spørgsmålstegn ved de umiddelbare årsager til et problem – og at du derfor kommer godt “rundt i krogene”. Jeg vil ikke tøve med at sende venner og bekendte ind til dig.

- Morten Bo Andersen
<cite> - Morten Bo Andersen </cite>

Hej Eja, Jeg bankede på din dør drevet at vanvittige smerter i lænd og lår. Med blidhed og indsigt gennemgik du min krop og fandt en ud skredet hofteskål ingen andre behandlere havde opdaget. I løbet af nogle få behandlinger samt gode øvelser fik du minimeret mine smerter og afbalanceret min krop så jeg ikke længere havde brug for Rygspecialistgens behandling eller eventuelle operation. Tak for din store viden, passion og tålmodighed.

-

Bente

<cite> - </p>
<p>Bente</p>
<p> </cite>

 

 

Hej Eja Tusind tak fordi du endnu engang har hjulpet mig med min ryg. Det har været utroligt at opleve, hvordan du enkelt, blidt og fokuseret har kunnet flytte mig fra stærke smerter og vanskeligt ved overhovedet at gå til smertefri gennem blot 1 behandling og nogle få øvelser til hjemmebrug – alt sammen med en ikke-belærende og realistisk tilgang.

-

Sofie Saxtoft

<cite> - </p>
<p>Sofie Saxtoft</p>
<p> </cite>

Jeg har den herligste fornemmelse i kroppen efter Pilates, både mentalt og fysisk!

-

Vibeke Grambye

<cite> - </p>
<p>Vibeke Grambye</p>
<p> </cite>

 

 

 

 

 

Da jeg synes min søn på ca 4 måneder fik begyndende fladt baghoved fik Eja Rose  ham i hænderne. Efter blot 2 Kraniosakral behandlinger blev hovedet, over 1 måneds tid, flot formet igen. Derudover fandt Ejas kyndige hænder, at han også var irriteret/luft i tarmen og fik ham løsnet op og udrenset, så han blev gladere for at lægge på maven længere tid af gangen 🙂

-

Sille Noack

<cite> - </p>
<p>Sille Noack</p>
<p> </cite>

 

Eja Roses blide kranio-sakral massage tilsat hendes åndfulde personlighed er en særlig vej til at opløse smerter, og jeg mærkede hurtigt effekten af at være i kompetente hænder. Eja Rose havde mange forskellige tilgange til min fastlåste nakke, og det har givet mig min fri bevægelighed tilbage, og jeg er uden smerter.

-

Tina Mikkelsen

<cite> - </p>
<p>Tina Mikkelsen</p>
<p> </cite>

 

Lidt, er langt bedre end ingen ting! Det er min erfaring efter at have været til Pilates en gang om ugen i et år. Jeg oplever at min krop er blevet stærkere, har fået bedre og flottere holdning. Det er skønt og jeg kan varmt anbefale Eja Roses Pilates timer.

-

Signe Bonnén

<cite> - </p>
<p>Signe Bonnén</p>
<p> </cite>

 

Jeg har gennem de sidste par år haft stor glæde og stort udbytte af Pilates og selvfølgelig også dine behandlinger af mine knæ. Tak for det!

-

Jan Mouritsen

<cite> - </p>
<p>Jan Mouritsen</p>
<p> </cite>

 

I forbindelse med tandretning med fastbøjle i voksen alder, har det været en stor og betydelig hjælp med kranio sakral terapi. Terapien hjælper til at både kæbe, nakke og tænder flytter sig i den rigtige retning, og det er virkelig rart at få spændinger væk undervejs i processen – hvor alting ellers bare ville gøre ondt. Kan varmt anbefales!

-

Rikke Dalsted

<cite> - </p>
<p>Rikke Dalsted</p>
<p> </cite>

 

Efter mange års nærmest kroniske hovedsmerter pga. muskelgener fra nakke og skulder åg, er det skønt at blive smertefri allerede efter få måneders Pilates. 

-

Hanne Villumsen

<cite> - </p>
<p>Hanne Villumsen</p>
<p> </cite>

 

Jeg startede med at gå til pilates hos Eja Rose. Efter store yoga hold i fitness world var her fokus, ro og kontakt.

-

Dorete B. Thomasen

<cite> - </p>
<p>Dorete B. Thomasen</p>
<p> </cite>
Efter en hjernerystelse fik jeg Eja anbefalet af en kollega og kom i et yderst virkningsfuldt og helende kranio-sakral behandlingsforløb. Jeg havde ikke prøvet kranio-sakral før, men følte mig hurtigt tryg. Jeg oplevede stor fremgang i min tilstand allerede efter første gang (mindre hovedpine, mindre kvalme, mindre koncentrationsbesvær, færre smerter og færre spændinger) og med bare 4 behandlinger (inkl. hjemmeøvelser) oplevede jeg at være kommet mig fuldkomment. Jeg kan varmt anbefale at prøve kranio-sakral hos Eja i forindelse med hjernerystelse.
- John Doe
<cite> - John Doe </cite>