Info om uddannelsen

Rose Energi Uddannelse er en praktisk orienteret uddannelse til dig som er draget mod mødet mellem kroppens anatomi og kroppens energi, og hvad vi selv kan gøre for at optimere vores energi og overskud, vores fysiske og psykiske sundhed. Du vil igennem 5 lørdage og to søndage i et 6 måneders forløb lære naturlige praktiske måder og greb til at styrke dig selv og andre til bedre balance i nervesystem, hormoner, energi niveau, muskler og led og forbindelsen mellem krop og sind. Du vil lære de bedste greb og øvelser, som både kan hjælpe dig selv og andre på vej!

Rose Energi Uddannelse er åben for alle der har interesse i ovenstående, du behøver ikke være uddannet behandler eller kropsunderviser, men må selvfølgelig gerne være det!

Du vil følges med 3 andre igennem hele forløbet, der er eksklusivt tilrettelagt til fire elever.

Uddannelsen er opdelt i 5 moduler som hver bygger på underviser og tilrettelægger Ajarose Mørkeberg Segoua´s uddannelser og virke som Fysioterapeut, Kranio-Sakral-Terapeut. Healer, Bindevævsterapeut MMT-Terapeut og Pilates underviser.

Du vil blive undervist i cremen af cremen, det jeg har erfaret som det allerbedste og bedst virkende, fra mine uddannelser. Derudover vil jeg selvfølgelig øse gavmildt af mine 15 års erfaring som selvstændig behandler og underviser i Rose Pilates.

Uddannelsen vil primært være gennem kropslig læring, så du skal ikke igennem en masse læsestof, men derimod lære gennem dine hænder, krop og sanser. Du vil lære at mærke kroppens anatomi og energi og lære dine hænders virkning at kende. Du vil styrke forbindelsen mellem din krop og dit sind., og lære at stole mere på din intuition. Du har efter hvert modul konkrete fysiske greb, øvelser, meditationer og viden med hjem du med det samme kan bruge til at styrke dig og din omverden!

Uddannelsen er inkl. let forplejning med sunde energi givende snacks og drikkevarer, som også indeholder vidunderlige naturlige gaver til sundheden. Du vil lære om dette også!

Dage og opbygning

1

MODUL

Kr 1500,-

Dine healende hænder og din krops evne til selvhealing

Dagen d. xx måned 2021 kl. xx-xx og dagen d. xx måned kl. xx-xx.

Lige meget hvad du vil ændre, så er det så meget sjovere og lettere, når du har energien med dig! Energiøvelser til dig selv og andre, dine hænders magi og hvad de kan!

2

MODUL

Kr 1500,-

Mærk Anatomien

Dagen d. xx måned 2021 kl. xx-xx

Hvordan mærkes et led, et ledbånd elle en muskel, spændt eller afslappet, og hvordan triggerpunkter og blide greb kan forandre.

3

MODUL

Kr 1500,-

Regulering af nervesystemet

Dagen d. xx måned 2021 kl. xx-xx

Hvordan vi kan gå fra alarmberedskab til afspænding og fra tankemylder til at lande i kroppen!

4

MODUL

Kr 1500,-

Kroppens Magiske bindevæv og Meridianer

Dagen d. xx måned 2021 kl. xx-xx

Vores kroppe hænger sammen i muskel kæder, som er omgivet af elastisk bindevæv, det vil vi lære at kende og behandle udfra! Vi vil også lære om gode punkter som kan styrke og afbalancere vores meridianbaner!

5

MODUL

Kr 1500,-

Pilates øvelser til hverdagens udfordringer

Dagen d. xx måned 2021 kl. xx-xx og dagen d. xx måned kl. xx-xx.

De bedste Pilates øvelser til at hjælpe kroppens besværligheder og få os godt igennem hverdagens udfordringer! Pilates forbinder krop og sind gennem fysisk bevægelse! Søndag skøn Afslutnings Cacao Ceremoni med fuld energi boost!

Pris

Hvert modul koster 1500,- og samlet pris er således 7500,- Uddannelsen kan betales i rater til 1250,- kr månedligt, over 6 måneder. Du er også meget velkommen til at betale hele uddannelsen samlet. 

Tilmelding er bindende for alle fem moduler. Hvis du betaler uddannelsen samlet og på en gang, kr 7000,-, vil du som bonus modtage et gavekort til en special Rose behandling hos Ajarose, med fokus på din særlige energi. Værdi 700,-, Gavekortet kan også gives til en du har kær! 

Først til mølle. Første måned betaling indsættes ved tilmelding, hvis du betaler over 6 rater. 

Når du har indbetalt enten hele uddannelsen eller første afdrag, er du sikret plads på holdet!

 Du er velkommen til at kontakte Ajarose ved spørgsmål til uddannelsen.

Send en besked

Tag endeligt fat i mig. Du er også velkommen til at ringe eller sms’e. Jeg svarer så hurtigt det lader sig gøre. Hjertelige hilsner Ajarose